Mer om ZicZac

Jag heter Kent R Andersson och startade ZicZac Produktion  2005.  Jag är utbildad i retorik vid Göteborgs Universitet och har under många år arbetat som regissör bl a på Göteborgs Stadsteater och SvT.

Sedan 2005 har det blivit väldig många kurser och föreläsningar. Vid sidan av  Presentationsteknik, så har det handlat om Serviceattityd och Kundbemötande för grupper inom servicesektorn; Patientbemötande inom vården; Medarbetarkommunikation och Feedback inom olika yrkesgrupper; Retorik för väldigt många och skilda sammanhang och nu också åretsnykomlingar; Normmedvetet språk och PowerPoint-design.

Det ord som förenar det jag jobbar med är Kommunikation. Det kan handla om att skapa en god feedback-attityd som medarbetare eller våga stå upp för en sak och våga säga nej, t ex när arbetsbördan blir för stor.

Med mina kunskaper från den klassiska retoriken och mina erfarenheter från teatern får kursdeltagarna blanda teori med praktik, men tonvikten kommer alltid att ligga på det praktiska – att öva, öva och öva.

Bland mina kunder genom åren finns bl a

Sahlgrenska Universitetssjukhuset
Västra Götalandsregionen (div avdelningar)
Swedish Match
Sensus
Vattenfall AB
Agnesbergs Folkhögskola
Socialomsorgsförvaltningen
AstraZeneca
Volvo IT
Kulturverkstan
Danscentrum Väst
Trappan Utvecklingscentrum
Göteborgs Universitet (div institutioner)
Coompanion
Chalmers Tekniska Högskola
Blekinge Tekniska Högskola
Almi Företagscenter
Tandkliniken Ett4
och många fler.